Select Page

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Miguel de la Hoz, recorda que el municipi està declarat com a Zona de Gran Afluència Turística (ZGAT) i per tant es permet l’obertura de comerços en festius en determinats moments, a més esta Setmana Santa, la Generalitat ha aprovat l’obertura d’alguns dies no laborables.

En concentre, podran obrir a Altea tots els establiments diumenge que ve, 10 d’abril, Diumenge de Rams; el Dijous Sant, 14 d’abril, i el diumenge 17 d’abril, Diumenge de Pasqua.

A partir del 15 de juny i fins al 15 de setembre, la ZGAT dona llibertat als comerciants per a obrir qualsevol dia de la setmana, siga festiu o laborable. Fora d’aqueix horari, només tenen llibertat horària a Altea els comerços amb menys de 300m2 destinats a la venda. Tots els dubtes sobre l’obertura de comerços es poden consultar en el portal del comerciant: https://altea.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/horarios-comerciales

“La ZGAT, amb la qual comptem des de fa 20 anys, permet als establiments comercials detallistes tindre plena llibertat per a la designació dels dies i els horaris d’obertura durant els períodes vacacionals. Este permís, que coincideix amb les èpoques de major afluència de turistes, és imprescindible per al desenvolupament del comerç en la nostra localitat i per a oferir els millors serveis als visitants. És important, recordar, que l’establiment ha de posar un cartell amb els dies i horaris d’obertura, de la mateixa manera, protegim els xicotets comerciants en temporada baixa limitant així l’obertura indiscriminada de grans superfícies, i la competència deslleial al comerç local” ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

 

 

Pin It on Pinterest