Select Page

Aquestes ajudes, subvencionades per la Diputació Provincial, podran sol·licitar-se fins al 7 de novembre

L’Ajuntament d’Altea ha modificat les bases per a la sol·licitud d’ajudes directes a les empreses, autònoms i professionals en les convocatòries d’impacte de la covid-19 i impacte de la crisi energética. Els interessats tindran fins al 7 de novembre per a sol·licitar-les, i no fins al 27 d’octubre com marcaven les bases inicialment.

A més, s’ha realitzat una altra important modificació en els requisits que es poden consultar en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea: https://altea.sedelectronica.es/. El canvi marca que serà requisit per a sol·licitar les ajudes tindre el domicili fiscal a Altea abans de l’inici del termini de sol·licitud i no haver sol·licitat aquestes ajudes en cap altre Ajuntament. En cas de tindre l’exercici de l’activitat a Altea abans del 17 d’octubre de 2022, data en què es va publicar l’extracte de convocatòria, acreditar dins del termini de sol·licitud que el domicili fiscal pertany a Altea.

“Hem ampliat el termini de sol·licitud per a donar l’oportunitat a més empreses i professionals a sol·licitar-les, ja que hi ha qui necessitava temps per a reunir la documentació o ajuda en els tràmits”, ha comentat Maria. A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació.

Les dues línies de subvenció són les següents:

La línia 1, impacte de la covid-19, la mitjana de facturació dels mesos pels quals se sol·licita l’ajuda ha de ser igual o inferior a la mitjana de facturació dels mateixos mesos de 2019. Se subvencionaran despeses d’entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022. Les despeses subvencionables són: seguretat social autònoms, lloguer de locals i vehicles afectes al negoci, consultoria – assessoria, subministraments d’aigua i energia, comunicacions, seguretat del local de negoci, interessos de préstecs d’adquisició dels locals o vehicles afectes al negoci.

En la línia 2, impacte de la crisi energètica, està dirigida a aquells que dins de la seua estructura les despeses energètiques són imprescindibles per al funcionament de la seua activitat. Aquesta subvenció sufragarà fins al 50% de les despeses energètiques següents: energia elèctrica i gas entre l’1 d’abril de 2021 i el 30 de juny de 2022 i carburants entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2022. Les despeses subvencionables d’aquesta línia són incompatibles amb les despeses de contractes de subministrament d’energia per al mateix període de la subvenció Impacte covid-19.

Per a més informació es pot contactar amb el departament de Foment de l’Ocupació- ADL de l’Ajuntament d’Altea a través del telèfon 965 842 853 o del correu ocupat@altea.es.

Pin It on Pinterest