Select Page

L’actuació ha tingut un cost de més de 65.000€ i ha sigut finançada per la Diputació d’Alacant.

El passat dia 2 de gener donava per conclosa l’actuació de millora del paviment de parquet de la pista esportiva del Palau d’Esports Vila d’Altea. Una actuació de millora, que començava el 18 de desembre passat i que després d’una setmana d’assecatge i neteja, ja està operativa. Així ho ha anunciat l´edil d´Esports, Sara Soler.

Com ja va informar al seu dia la responsable municipal d’Esports, l’actuació ha sigut duta a terme per l’empresa Mondo Ibérica S.A. i el cost d’execució ha pujat a 65.218,87€; subvencionats per la Diputació dAlacant.

Com ha apuntat la regidora, “era una actuació necessària ja que després de 16 anys d’ús de la pista necessitava una restauració, que en este cas ha consistit en apunyalat, envernissat i renovació de les línies de marcatge dels esports que es practiquen a esta pista”. Cal no oblidar que el Palau d’Esports era inaugurat el 2007 i des de llavors ha estat utilitzat per milers d’esportistes en centenars de tornejos duts a terme en la pista.

Sara Soler ha explicat que s’ha tractat d’una obra subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant, a través del programa +esport.

En paraules de Soler, “totes les obres són incòmodes per les molèsties que causen però com en tota millora, una vegada finalitzada ha valgut la pena perquè tenim una pista en perfecte estat d´ús i adequada a les necessitats actuals”.

Pin It on Pinterest