Select Page

Hui al matí, el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa ha dut a terme la seua reunió mensual, que en esta ocasió ha tingut lloc a Altea. Una reunió que ha tingut per tema central la presentació de la campanya sobre joguets igualitaris, que té per lema  “jugant lliures, creixent iguals”; així ho ha explicat l´edil d´Igualtat d´Altea, Anna Lanuza.

“La campanya de Joguet igualitari, que es porta a terme un any més davant les festes de Nadal, pretén conscienciar que tots el joguets són iguals; no hi ha joguets per a xiquets i joguets per a xiquetes, sinó que tots són per a tots”; ha apuntat la responsable municipal d´Igualtat i Benestar Social.

A més d’esta campanya comuna a tots els municipis de la Marina Baixa, al llarg de la reunió del Consell també s’han posat sobre la taula propostes de treball per a l’Agenda Igualitària 2024.

Pin It on Pinterest