Select Page

Altea i la resta dels municipis de la Marina Baixa han posat en valor la importància que els homes s’impliquen en les tasques domèstiques i de cures a través d’un campanya que es difondrà en les marquesines, edificis públics i xarxes socials, “Hombres de cuidados”

Amb la presentació d’aquesta campanya es visibilitza a famílies en les quals els homes es responsabilitzen i assumeixen les tasques de l’àmbit domèstic-familiar, alhora que, es remou la consciència col·lectiva en posar el focus en la necessitat que els homes actuen corresponsablement si com a societat volem aconseguir la igualtat real.

Per a José Luis León Gascón, regidor d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, és el moment d’interpel·lar als homes perquè s’incorporen a les reivindicacions per la igualtat que tant les dones en el seu conjunt com des de les administracions públiques s’estan realitzant.

La campanya comarcal “Hombres de cuidados” es presenta hui 11 d’abril en tots els municipis de la comarca. Es tracta d’una campanya de sensibilització ciutadana que a través de muppies publicitaris, cartelleria en els edificis públics, i les xarxes socials i les webs municipals es fa una crida als homes perquè reflexionen sobre els treballs de cures i la necessitat d’incorporar aquestes cures en el seu dia a dia.

“Estem en un moment de la història en què com a homes ens hem de replantejar la forma en la qual hem sigut socialitzats. La masculinitat tradicional ens allunya de les cures dels nostres sers estimats i ens priva de compartir espais i treballs que no tenen sexe. Des de la Regidoria d’Igualtat estem treballant en la construcció d’una masculinitat més igualitària i per tant més justa, una masculinitat on les cures formen també part del nostre dia a dia” ha comentat el regidor, José Luis León Gascón.

En aquest sentit, la Regidoria d’Igualtat ha organitzat una xarrada en el Centre Social el dia 18 d’abril a les 18.00 hores sota el títol I tu quin tipus d’home vols ser?.

Pin It on Pinterest