Select Page

Del 18 al 22 de desembre podreu dipositar el regal baix l’Arbre Solidari.

L’Ajuntament d’Altea s’ha unit a la campanya solidària de Nadal impulsada per l’associació Corazón Exprés perquè cap xiquet es quede sense regal a Reis. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Participació Ciutadana, Joaquim Devesa, que ha explicat que seran diversos els edificis municipals que albergaran l’Arbre Solidari baix el qual dipositar els regals.

Com ha indicat l’edil, “hui s’ha instal·lat al vestíbul de l’Ajuntament d’Altea l’Arbre Solidari de Corazón Exprés amb què l’Ajuntament col·labora”. “Esta campanya ha sigut creada per ajudar les famílies que més ho necessiten i que tenen esta il·lusió nadalenca tan pròpia del nostre país com és la de fer regals als menuts el Dia de Reis”; ha afegit Devesa.

“Es pretén fer una recollida de regals destinats a xiquets i xiquetes de famílies que ho necessiten i en esta línia, Corazón Exprés ha instal·lat diversos arbres al municipi i els augurem una campanya fructífera que puga ser d’ajuda per a les famílies més necessitades”. Ha conclòs Joaquim Devesa.

En nom de Corazón Exprés, associació comarcal amb seu a Altea, Magdalena López convida la població d’Altea a participar en esta gran iniciativa nadalenca i dóna gràcies a alteans i alteanes perquè “Altea és una de les poblacions més solidàries de les que tenim”.

“Posem l’arbre de Nadal perquè cap xiquet i cap xiqueta, d’entre 1 i 12 anys, es quede sense el seu nou regal”, apunta la presidenta de Corazón Exprés, que ha detallat que “tu has de venir a l’arbre, recollir-ne una targeta en què posa l’edat del xiquet o xiqueta a qui destinaràs el teu regal i després una vegada adquirit el regal es torna baix un dels arbres solidaris. No cal agafar la targeta i tornar el regal al mateix arbre. Després passem a recollir els regals que són destinats a la nostra associació, però també a d’altres que no poden recollir prou regals per als menors amb les famílies dels quals col·laboren”.

L’any passat van ser més de 400 regals els que es van recollir a la Comarca de la Marina Baixa i s’espera assolir esta xifra o superar-la. Aproximadament són 50 els voluntaris que Corazón Exprés té a la Comarca i que, amb les diferents comeses, tracten que cap família i persona no tinga els recursos necessaris en situacions d’emergència, però també en dates especials com és este Arbre Solidari en què, com declara la seua presidenta, “cal tenir en ment que amb la participació es farà feliç un xiquet o una xiqueta que és el més important”.

A Altea els arbres instal·lats estaran a l’Ajuntament, Casa de Cultura, CEAM, Odontòlegs G&H, Club Esportiu Gimeno Team, Òptica Passarela, Centre Social, Luna de Eufèmia, Academia Limay, col·legi El Planet, Gestoria Sapp, Mayra Saló MM Nails i Casaltea Immobiliària. A Altea la Vella, Extensió Administrativa (consultori mèdic i biblioteca).

Pin It on Pinterest