Select Page

El Grup Teatral Amor Discos és l’encarregat de la interpretació de ‘Jamás’ el pròxim 26 de febrer

La regidoria de Cultura ha anunciat aquest matí l’actuació benèfica ‘Jamás’ en benefici l’associació Corazón Exprés que tindrà lloc el pròxim 26 de febrer en el Palau Altea a les 18:30h. L’obra estarà interpretada i serà a càrrec del grup de teatre alcoià Amor Discos.

L’obra musical està composta per diferents cançons de Camilo Sesto, en una commemoració a la llarga carrera del cantant alcoià. Precisament a la seua ciutat natal l’èxit de ‘Jamás’ va ser rotund, la qual cosa va fer que es repetirà l’actuació en diverses ocasions.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, convida als veïns del municipi i voltants a gaudir del musical. “Continuem treballant per a fomentar la participació, col·laboració i ajudes per a associacions com a Corazón Exprés que realitzen una magnífica labor a famílies necessitades d’Altea o de la comarca de la Marina Baixa. Unim cultura i solidaritat”, assenyalava l’edil.

Les entrades es podran adquirir de manera presencial a la Casa de Cultura o per l’associació Corazón Exprés. També es podran obtindre de manera en on-line en www.alteacultural.com. Els tiquets tindran un preu d’11 euros de manera en on-line i 12 euros en format físic.

“Cada entrada que es compre serà una ajuda més per a una família necessitada i apart podràs gaudir d’una magnífica obra de teatre”, ha finalitzat Melani López del Castillo, presidenta de Corazón Exprés, que agraeix la difusió i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest