Select Page

Les iniciatives coordinades accepten donacions materials i d’aliments

La regidoria de cultura, en col·laboració amb Corazón Exprés, han planificat portar a terme accions solidàries en la Casa de Cultura. L’associació benèfica exposarà del 3 de desembre al 7 de gener una mostra d’il·lustracions i peces audiovisuals que reflecteix el treball que hi ha darrere de Corazón Exprés. El dijous 9 de desembre a les 20 hores serà la inauguració oficial.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha explicat que estes activitats són fruit de diferents reunions durant tot l’any amb l’ONG per a “conjuntar esforços, així com, fer que puguen seguir creixent i desenvolupar les seues funcions”.

La coordinadora de l’exposició “Coleccionando latidos” i membre de Corazón Exprés, Zamar Fernández, detalla que les peces han sigut elaborades per quatre dones artistes amateurs que “han fet un gran treball contant la tasca de l’organització des dels seus inicis i els projectes portats endavant”. La col·lecció està classificada en tres categories. “Latidos conta les històries de diferents usuaris que no solen conéixer-se però que existeixen, Corazón reflecteix el funcionament de l’ONG i Colección mostra l’entramat del qual formem part amb les persones que donen que també impliquen amistats”, ha desenvolupat Fernánez.

De manera paral·lela, Corazón Exprés també ha preparat en la Casa de Cultura punts de recollida dins de les seues últimes campanyes solidàries. Maleni López, presidenta de l’associació comenta que la Biblioteca Municipal serà punt de recollida de donació d’aliments. A diferència de les habituals, “en esta s’intercanviarà la donació per un llibre”. La convocatòria està oberta a aliments i productes d’higiene infantil o femení.

A més a més, la regidora ha anunciat que ja està instal·lat l’arbre solidari de Corazón Exprés. La seua presidenta ha informat que el seu funcionament és senzill. “En l’arbre hi ha inscrites unes targetes amb la descripció d’alguns xiquets als qui aniran destinats els regals amb referències d’edat. Els participants poden triar una i comprar un regal que consideren adequat”. “Creiem que és una iniciativa molt important, ja que som conscients que als xiquets els fa molta il·lusió estrenar joguets, ja que en altres iniciatives solen recollir-se els ja retirats per altres xiquets”, comenta Maleni López.

La regidora felicita les voluntàries per la seua feina desinteressada i celebra poder “posar un altaveu perquè seguisquen arribant a totes les persones que ho necessiten”.

Pin It on Pinterest