Select Page

Amb esta mesura l’Ajuntament també estalviarà el pagament de comissions.

Des de la setmana passada els usuaris de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea estan pagant tràmits, taxes i preus públics mitjançant TPV o el que és el mateix, pagar amb targeta a través d’un datafon , si així ho desitgen. Una mesura que agilitza els tràmits i apropa encara més l’administració a la ciutadania; segons ha explicat l’edil de l’oficina esmentada, Joaquim Devesa.

“Des de la setmana passada està operatiu a l’Oficina de l’OAC, que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament, el pagament mitjançant TPV que permetrà estalviar temps a la ciutadania que vulga fer el pagament de taxes, preus públics, entre d’altres, reduint el temps que es fa servir a fer les autoliquidacions i el pagament”. Ha assenyalat el regidor, que ha afegit que “un altre dels beneficis que lʻadministració local aconsegueix amb la implantació dʻeste sistema de pagament és la reducció de comissions per a lʻAjuntament”.

“Amb la implantació del pagament mitjançant TPV el que volem és modernitzar la nostra administració i agilitzar els tràmits perquè la ciutadania els puga fer d’una manera més senzilla, amable, fàcil i ràpida”. Ha conclòs Joaquim Devesa.

Pin It on Pinterest