Select Page

Se celebraran el mes de setembre a l’Aula de Cuina

La Regidoria de Benestar Social, regida per Anna Lanuza, ha posat en marxa cinc tallers de cuina multiculturals que se celebraran el mes de setembre amb l’objectiu de fomentar la participació entre les persones immigrants i autòctones de la localitat. Així ho ha informat la regidora d’àrea al costat de la tècnica de l’Oficina PANGEA, Raquel Ruiz, en roda de premsa en el Centre Social.

“Aquests tallers pretenen fomentar la participació entre les persones immigrants i autòctones d’Altea, per a facilitar la convivència, intercanviant vivències, aspectes culturals i gastronòmics. A més, de conscienciar sobre el moviment migratori i lluitar contra el racisme i xenofòbia”, ha explicat la regidora.

Aquests cursos de cuina són gratuïts i estan subvencionats per la Diputació d’Alacant. L’Oficina PANGEA és l’encarregada de l’organització d’aquests tallers de cuina que tindran lloc a l’Aula de Cuina Municipal, situada en la Formació Permanent d’Adults (FPA). Per a més informació i inscripcions, es pot acudir al Centre Social, trucant als telèfons 966 882 702 i 965 843 075, o al correu electrònic pangea@altea.es. Els tallers seran impartits per la xef, Kris Jaime.

Com ha indicat la responsable municipal, “aquest curs es realitzarà en diverses sessions, la primera serà el 7 de setembre, es cuinarà una recepta típica del continent d’Àfrica, la segona tindrà lloc l’11 de setembre i es realitzarà una recepta del continent d’Amèrica, la tercera sessió tindrà lloc el 13 de setembre i es realitzarà una recepta del continent d’Àsia, el quart taller tindrà lloc el 18 de setembre i es cuinarà una recepta del continent d’Europa, i l’últim taller serà el 20 de setembre i s’elaborarà una recepta del continent d’Oceania. Es tracta d’uns cursos gratuïts que aniran per rigorós ordre d’inscripció. Tots els cursos comencen a les 10.30 hores.

Per part seua, la tècnica de l’oficina de PANGEA, Raquel Ruíz, assenyalava, “el motiu principal és facilitar la integració, la cohesió i la convivència mitjançant la participació de tots els ciutadans, independentment de la seua nacionalitat”. “Aquests tallers tenen com a objecte que els participants creuen un espai divertit, del qual, cadascun aporte coneixements del seu país, facilitant la integració i convivència”.

Així mateix, Anna Lanuza recorda que en el Centre social es troba l’Oficina PANGEA, on les persones estrangeres poden acudir per a informar-se i assessorar-se en matèria d’estrangeria i nacionalitat.

Pin It on Pinterest