Select Page

Altea reforça la seua activitat en La Pública en aquesta temporada estival i està realitzant ja labors prèvies a la celebració del Castell de l´Olla que tindrà lloc el pròxim 13 d’agost. Cal recordar que aquest esdeveniment, que enguany aconsegueix la seua 34 edició, atrau fins a la badia d’Altea a prop de 70.000 persones. L’edil, Diego Zaragozí, ressaltava que “es Castell quant a treball i preparació els alteans no som conscients del que implica. Sí que som conscients de les milers de persones que gaudeixen d’ell, però cal dir que ara ja s’està treballant i preparant tota la zona de Vila Gadea per a tindre-ho bonic per a aqueix moment. Estan treballant les brigades d’obres, neteja i jardineria com s’ha fet en totes les Festes”.

El regidor explica que aquest 2022 “s’habilitaran més pàrquings i s’estan netejant aqueixos espais. També s’estan netejant i esbrossant tots els camins i carreteres que arriben a la zona de l´Olla. Tot això l’estan fent ja els treballadors de la Pública des de les seues diferents seccions. Després, el mateix dia del Castell, tot el clos, senyalització… tant per a cotxes com per a vianants, ho fa la brigada d’obres. I el diumenge al matí tota la neteja de la zona”.

 

Immediatament després de la finalització de l’esdeveniment les brigades de neteja realitzaran diverses actuacions en la zona i a primera hora del diumenge, una vegada finalitzades les diferents revetles a causa de les Festes de *Sant Llorens i les barres habilitades pel Regnat Moro i Cristiano, ,mes d’una vintena d’operaris es distribuiran pels voltants de Vila Gadea per a recollir el gran nombre de residus que es generen durant la celebració.

Pin It on Pinterest