Select Page

Hui al matí, la Corporació Municipal, reunida en Ple, ha aprovat per unanimitat la cessió de dos vehicles, propietat del consistori a les assemblees locals de Càritas Parroquial i Creu Roja. Vehicles que seran destinats a fins socials com el moviment o recollida d’aliments, en el cas de Càritas i el trasllat de persones en el cas de Creu Roja.

Com ha explicat l’edil de Benestar Social, durant la seua proposta d’acord, “Creu Roja ja tenia un vehicle cedit per l’Ajuntament que ha fet 15 anys i ja no és apte per al transport de persones, però sí que ho és per al trasllat de aliments, ara se li cedeix a Càritas que ho necessita per transportar els aliments des del Banc d’Aliments d’Alacant fins a Altea i es dota Creu Roja d’un vehicle per al transport de persones, que és una de les accions socials que realitza”.

Anna Lanuza ha assenyalat que “Creu Roja i Càritas són primordials en l’atenció a les persones a Altea i des de l’Ajuntament tractarem de recolzar-les en la mesura de les nostres possibilitats. Ara la seua petició és la de vehicles per exercir part de la seua tasca i com que l’Ajuntament està en disposició de cedir-los, el 27 de juliol passat portàvem a Ple l’inici de l’expedient i hui s’eleva a definitiva la proposta”.

Proposta que ha estat votada favorablement per tota la Corporació Municipal formada pels grups Compromís, PSPV-PSOE, PP i Vox; tots coincidint en el seu agraïment a les dos entitats sense ànim de lucre pel seu treball en benefici de la ciutadania alteana i en especial dels més vulnerables.

 

Pin It on Pinterest