Select Page

L’aportació de còdol obliga a restringir el trànsit des de la Travessera Sant Pere fins al Carrer la Roda.

La regidoria d’Infraestructures, regida per Aurora Serrat, comunica que a partir de hui dimecres 27 de setembre queda restringit el trànsit rodat del carrer Sant Pere, des de la travessia Sant Pere fins al carrer La Roda, amb motiu del reinici de les obres de “Rehabilitació mediambiental del nucli urbà d’Altea (Part Marítima), T.M. d’Altea (Alacant) cel·les centre i sud”.

Com explica l’edil d’àrea, “es realitzarà l’aportació de còdols per a la regeneració de la nova platja del Bol i per este motiu s’ha procedit a la restricció del trànsit rodat del carrer Sant Pere, des de la travessia Sant Pere fins al carrer La Roda, així com a la prohibició d’estacionament a esta zona, a fi de facilitar el trànsit dels camions”.

“Únicament estarà permesa la circulació de residents a la zona per a accés als seus guals o per a realitzar la càrrega i descàrrega dels establiments compresos a la zona”; afegeix Serrat.

L´edil indica que s´espera que estes obres finalitzen dins este any 2023 i es dirigeix als veïns amb estes paraules: “som conscients dels inconvenients que estes obres, i les conseqüents restriccions de trànsit, provocaran als veïns i comerciants de la zona, i per això els demanem disculpes per les molèsties i agraïm la seua paciència.”

Pin It on Pinterest