Select Page

Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés han fet arribar el material a les famílies.

El departament de Benestar Social, encapçalat per l’edil Anna Lanuza, ha destinat una important quantia econòmica, concretament 30.000€, procedents d’una subvenció de la Diputació d’Alacant, a l’adquisició de material escolar, lots d’higiene, sabates esportives i bolquers. Uns productes que estan sent repartits entre les famílies alteanes en risc de patir vulnerabilitat, mitjançant les associacions locals de Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés.

Com ha explicat la responsable municipal de Benestar Social, tot el material adquirit, els 490 paquets de bolquers, els 190 parells de calçat esportiu, els 200 lots de material escolar amb 16 productes cadascun i els 300 lots de productes d’higiene infantil de 0 a 5 anys, ha sigut adquirit al comerç d’Altea i es tracta de productes de primeres marques.

Anna Lanuza ha agraït al comerç alteà la diligència i predisposició que ha tingut a l’hora d’abastir el que es sol·licitava, “ja que es tractava de grans quantitats que moltes vegades no tenien emmagatzemades i que han hagut de sol·licitar de forma ràpida perquè ens arribés a temps”. Lanuza ha donat les gràcies a les tres organitzacions sense ànim de lucre que s’han encarregat d’emmagatzemar i repartir el material a les famílies usuàries; alhora que ha tingut paraules de reconeixement a la feina de Braulio Cencerrado, coordinador del Departament de Benestar Social i Mari Ángeles Zaragozí.

Per part seua, Braulio Cencerrado ha ressaltat que “l’objectiu d’esta campanya de repartiment de productes és donar suport a les famílies en situació de vulnerabilitat, de cara a garantir l’accés i la disponibilitat d’estos productes que són cars; així com reduir desigualtats socials perquè tots els xiquets i xiquetes disposen del que necessiten”.

Mari Àngels Zaragozí, encarregada de les compres i el repartiment a les associacions,  ha reiterat l’agraïment de la regidora als comerços del municipi “perquè ens han atès amb molta disposició i això és d’agrair. També les associacions que han rebut estes ajudes amb les mans obertes i vull ressaltar que és un projecte d’inclusió que pretén que cap família del municipi es quede darrere perquè a dia de hui podem ajudar les famílies necessitades i si alguna que ho necessita no es ha tingut en compte, des de Benestar Social els convidem que vinguen a sol·licitar allò que necessiten”.

En nom de les associacions mediadores, Inmaculada Martínez, Coordinadora de Creu Roja; Fina Ferrer, directora de Càritas i Magdalena López, presidenta de Corazón Exprés, han donat les gràcies a l’Ajuntament i al departament de Benestar Social de l’arribada d’este material als seus bancs, ja que amb este es veuran afavorides les famílies usuàries. Tots ells han coincidit a ressaltar que estes ajudes alleujaran molt les famílies perquè hi ha productes de primera necessitat com ara els bolquers que són cars i que ara se’ls facilitaran. A més, les tres entitats han coincidit a expressar el desig de comptar amb una nova ajuda d’este tipus l’any que ve. “Este material ens ha vingut com a pluja de maig ja que ha omplert els nostres magatzems i a part del repartiment que estem fent en estos moments, quedaran productes per repartir per Nadal”; afirmava López del Castillo.

Pin It on Pinterest