Select Page

Dimecres 27 de setembre tindrà lloc una jornada de portes obertes.

L’edil d’Esports, Sara Soler, informa de l’ampliació de l’oferta de modalitats a les Escoles Esportives Municipals. Concretament, a partir d’ara també s’oferirà la pràctica de Natació Sincronitzada a menors d’entre 5 i 12 anys.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal d’Esports, les classes tindran lloc els dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 ha la Piscina Municipal.

“De moment el nombre de places disponibles és de 10, però si hi haguera una demanda superior s’habilitaria un altre grup”; ha explicat l’edil, que ha apuntat que és imprescindible saber nedar per poder inscriure’s en este curs de Natació Sincronitzada, que tindrà una durada d’octubre del 2023 al maig del 2024 per un preu de 141,20€. El mateix cost que tenen la resta de les escoles municipals.

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial a l’Oficina d’Esports, Centre Juvenil; per telèfon al 965 84 13 34 o vial mail a deportes@altea.es

Sara Soler anima els xiquets i xiquetes a provar esta nova modalitat esportiva, per a la qual cosa el dimecres 27 de setembre es durà a terme una jornada de portes obertes i tots aquells xiquets i xiquetes interessats a inscriure’s puguen provar esta pràctica.

Cal recordar que a Altea hi ha diversos menors que practiquen esta modalitat en municipis confrontants, pel fet que no s’impartia a Altea. Ara, amb la implantació de la Sincronitzada a les Escoles Esportives Municipals, podran practicar-la a la seua pròpia localitat sense haver de desplaçar-se.

Pin It on Pinterest