Select Page

La regidoria de Recursos Humans, encapçalada per Rafael R. Mompó, ha anunciat que l’Ajuntament d’Altea ha sigut beneficiari d’una subvenció nominativa de la Diputació d’Alacant dirigida a municipis de fins a 50.000 habitants destinada a facilitar el subministrament de mascaretes amb l’objectiu d’evitar la propagació de la COVID-19.

Com ha explicat el mateix regidor, “de les 20.550 màscares quirúrgiques que ha rebut l’Ajuntament a través d’aquesta subvenció, 4.000 es distribuiran a través del departament de Benestar Social a les associacions benèfiques de la localitat. També s’han destinat màscares als punts higiènics de les diferents dependències i edificis municipals, així com entre el personal municipal”.

Rafael R. Mompó ha mostrat el seu agraïment a la Diputació Provincial per la creació d’aquesta línia d’ajudes ”que ha subministrat a les administracions locals els mitjans de protecció necessaris per a prevenir la propagació de la COVID-19 i disposar del material necessari per a fer front a la desescalada”.

Pin It on Pinterest