Select Page

Altea ha tancat el mes d’agost mantenint l’ocupació hotelera del mes anterior, un 92%, tal com ha informat la regidora de Turisme, Xelo González, qui ha destacat que la majoria del turisme en la localitat és de procedència nacional i europea.

“Una vegada més freguem quasi el complet d’ocupació, unes xifres molt bones que demostren el potencial turístic d’Altea. Un turista de procedència principalment nacional i de països europeus, que participen en les activitats proposades per aquesta regidoria com les visites guiades o les rutes en caiac, que han tingut en general molt bon acolliment aquest mes”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

La Tourist info ha atés durant el mes d’agost a 4.115 persones de les quals, 3.007 eren de procedència nacional principalment de Madrid, Comunitat Valenciana i País Basc. Els 1.108 restants, venien principalment de França i el Regne Unit i altres països europeus i d’Amèrica.

Les visites guiades realitzades durant aquest mes i el primer cap de setmana de setembre han sigut nou amb un total de 183 assistents. Les visites teatralitzades, dedicades principalment al públic familiar i infantil també van tindre una gran acceptació, a l’agost es van realitzar dues visites registrant-se 50 assistents.

Rutes en caiac

La Regidoria de Turisme, al costat de la de Medi Ambient, ha organitzat quatre rutes en caiac durant el mes d’agost, amb un total de 96 assistents, la qual cosa suposa un complet d’aquesta activitat que té com a objectiu la sensibilització del patrimoni natural de la Badia d’Altea mentre es practica esport.

El mes de setembre encara es pot gaudir d’una ruta interpretativa en caiac per la badia d’Altea per a visitar el monument natural de l’aflorament volcànic i la platja fòssil del Cap Negret. Serà el 7 de setembre de 10.30 a 13.00 hores, gratuïta. Inscripcions: altea@touristinfo.net / 96 584 4114.

 

Pin It on Pinterest