Select Page

Un estiu més, Altea es converteix en una de les poblacions mediterrànies líders en turisme i malgrat l’impacte de la crisi sanitària a nivell mundial, s’ha posicionat com una destinació segura i de confiança per al visitant. Tal és així que l’ocupació turística durant el mes d’agost ha sigut del 92,10%, segons les dades facilitades pel sector hoteler del municipi. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

“Quant a la procedència dels turistes, a l’igual que a l’agost de l’any passat, ha destacat el turisme nacional, sent els valencians i madrilenys els que han preferit Altea com a destinació; seguits pels bascos. De procedència internacional, han estat els francesos, belgues i anglesos els turistes més nombrosos “; ha puntualitzat l’edil.

Durant el mes d’agost, l’Oficina de Turisme ha atès 1.329 consultes i el punt info del poble antic un total de 890. Pel que fa a les visites guiades del mes d’agost, han estat realitzades per 118 persones.

D’altra banda, han augmentat les descàrregues de l’aplicació ‘Play Altea’, on l’usuari pot descobrir, mitjançant rutes en format d’audioguia, part de la història i cultura del municipi, a través de continguts desenvolupats per experts.

Finalment i tenint en compte la situació actual generada pel COVID-19, la regidora ha explicat que “des de l’Ajuntament d’Altea s’ha treballat per transmetre una imatge de tranquil·litat, confiança i seguretat a la ciutadania i els visitants, incentivant el consum, oci i el gaudi de forma conscient. Podem dir que Altea no ha patit tant l’impacte de la crisi sanitària gràcies a la professionalitat dels seus empresaris i treballadors, així com la tasca dels informadors del Nucli Antic “.

L’edil ha agraït el comportament general de la població i els turistes, pel que fa al respecte per les mesures de seguretat i normatives i ha animat “a continuar en esta línia i apel·lar a la consciència ciutadana per no abaixar la guàrdia i mantenir-se actius en les mesures sanitàries, per poder mantenir el  estatus de relativa normalitat”.

Finalment, la responsable municipal de Turisme ha recordat que ja han eixit les noves dates per a sol·licitar el bo viatge per a este període. Més info a: BIENVENIDO AL PROGRAMA DE BONO VIAJE 20-21 DE LA COMUNITAT VALENCIANA (gva.es)

Pin It on Pinterest