Select Page

S’obri el període d’inscripció per als comerços que hi vulguen participar.

El regidor de Comerç, Jose Mª Borja, anuncia la celebració d’una nova campanya de Boconsum durant el proper mes de setembre. Una nova acció que incentiva les compres al comerç local, alhora que subvenciona el consumidor amb 50€ en vals de 10€.

Com explica el regidor, “l’edició d’este any se celebrarà del 7 de setembre al 5 d’octubre, però ara és el temps que els comerços que vulguen participar a la campanya s’inscriguen abans del 27 d’este mes d’agost”. “Igual que en passades edicions, per participar el ciutadà ha de fer una compra com a mínim pel doble del valor del bo obtingut; cosa que, a efectes pràctics, suposa que els comerços locals ingressaran el doble de la subvenció municipal, és a dir una inversió total de més de 550.000€ a l’economia local”. Afegeix Borja.

L’adhesió dels comerços col·laboradors es pot fer a través de dos canals. Una, si ja han participat en edicions anteriors, rebran un correu de Facpyme on se’ls donarà informació per a la seua readhesió. Es realitza a través de la seua web, www.facpyme.com/readhesión  i obligatòriament només hauran d’aportar novament la seua alta censal. La resta de documentació no cal aportar-la si no s’han produït canvis.

I dos, per als comerços que vulguen participar-hi per primera vegada, hauran d’accedir al web de la campanya www.alteabonoconsumo.es , entrar a l’apartat de comerços i clicar a l’opció d’adhesió a la campanya. Aquests nous establiments hauran d’aportar la documentació que apareix a l’apartat detallada; com són les dades de contacte, alta censal, foto de la façana, manteniment de tercers, entre d’altres.

Els comerços d’hostaleria també poden participar de la iniciativa.

Com en edicions anteriors, s’atorgaran 50€ a cada alteà o alteana, major d’edat, que ho sol·liciti, repartits en 5 vals de 10€ cadascun a gastar als comerços adherits a esta nova campanya de Boconsum, fins a esgotar els 276.395€ disposats.

Una vegada finalitzat el període d’inscripció dels comerços col·laboradors, la regidoria de Comerç comunicarà els detalls de la convocatòria perquè els consumidors puguen participar.

Com a responsable municipal de Comerç, Jose Mª Borja convida a la participació i recorda que es tracta d’una important acció de foment del comerç local que beneficia tant comerciants com ciutadans, que arriba en un mes en què les famílies solen tenir més despesa a causa de l’inici del curs escolar.

Pin It on Pinterest