Select Page

La regidoria de Comerç ja ha repartit més de 124.000€ a través de la campanya “Bons de Consum”. Una campanya que té com a objectiu la revitalització del comerç local incentivant les compres al municipi. A la campanya hi han participat 120 comerços d’Altea i negocis d’hostaleria. En paraules de l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz, “estem més que satisfets per l’èxit d’esta campanya en què han participat les persones  majors d’edat i empadronades a Altea que s’han volgut adherir i descarregar els bons”.

Tal com remarca el regidor de Comerç, “l’èxit ha sigut tan gran que en 48 hores es van esgotar els bons i des del moment en què es va obrir el termini per poder descarregar els Bons Consum, estos es van esgotar en tan sols dos dies”. Miguel de la Hoz ha recordat que també s’ha posat a disposició de la ciutadania que no té accés a internet i especialment de les persones grans, l’adquisició d’un total de 500 bons de manera presencial a les dependències de Comerç, situades a la planta baixa de l’Ajuntament.

Miguel De la Hoz ha explicat que “s’han repartit un màxim de 5 abonaments de 10€ per consumidor. A diferència d’altres poblacions, a Altea els bons es donen de manera gratuïta, amb l’única condició que es consumisca el doble de la quantitat de cada bo a cada comerç, a més de ser acumulables”.

“Hem planificat el lliurament dels bons perquè la ciutadania se’n puga beneficiar i perquè l’impacte econòmic en el cicotet comerç es multiplique, ja que la gent sol gastar aproximadament el doble de la quantitat dels bons”. Ha matisat l´edil d´àrea.

“Esta campanya està sent un èxit no només per als consumidors, sinó també per al xicotet comerç local”, recalca De la Hoz qui indica que, “tant comerços com consumidors estan molt satisfets per com s’està duent a terme la campanya, ja que són unes dates idònies per a la reactivació de l’economia al xicotet comerç, després de les vacances estivals i amb la tornada a l’escola”.

Finalment, cal recordar que els bons tenen una caducitat de 7 dies des del moment de la descàrrega. En cas de no ser consumits, tornen a estar disponibles per descarregar i així fins a fi d’existències o la finalització de la campanya que serà el 5 d’octubre.

 

 

Pin It on Pinterest