Select Page

La Policia Local d’Altea presenta els nous cotxes que acaba de renovar de la seua flota de vehicles. Quatre automòbils marca Kia, híbrids no endollables, que compliran servei com a vehicles de seguretat ciutadana en dos dels casos, un a Medi Ambient i un quart com a vehicle camuflat. Així ho ha informat l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana Miguel de la Hoz.

En paraules del regidor, “durant el darrer any hem aconseguit renovar estos cotxes, a més del parc de motos, per la qual cosa els vehicles de la Policia Local els faciliten la seua feina, ja que estan dotats amb la darrera tecnologia”. “A més, són amables amb el medi ambient, per ser menys contaminants i contribuir a l’eficiència energètica”. Ha afegit Miguel de la Hoz.

“Pel que fa als models escollits per a esta renovació, ens hem inclinat pel Kia Niro i el Kia Sportage. Els darrers models de Kia, híbrids no endollables, que són cotxes bons i eficients a l’alçada del gran departament de la Policia Local que tenim”, ha declarat el responsable municipal de Trànsit i Seguretat Ciutadana.

 

Pin It on Pinterest