Select Page

L’Ajuntament està estudiant les necessitats per donar a conèixer els perfils que convoque.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Foment de l’Ocupació, regida per María A. Laviós, ha donat a conèixer la participació, un any més als programes EMPUJU, destinat a menors de 30 anys, i EXPLUS per a majors de 30 anys, tots aturats i l’objectiu dels quals és facilitar-ne la inserció laboral mitjançant la contractació a l’administració local durant un període de temps d’un any.

Com ha remarcat l’edil, els interessats a beneficiar-se d’estes dos convocatòries és requisit indispensable que estiguen inscrits al LABORA i, en el cas dels menors de 30 anys, registrats també al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

“En estos moments l’Ajuntament està estudiant els perfils que necessita i una vegada concloga este estudi, es donaran a conèixer; per la qual cosa instem els ciutadans sense feina que estiguen interessats en la convocatòria a què s’inscriguin al LABORA i al Sistema de Garantia Juvenil si encara no ho estan. A més que tinguen un currículum el més actualitzat possible”. “En cas de no saber com actualitzar el currículum, a l’oficina Municipal de Foment de l’Ocupació, situada a la Casa de Cultura, s’ajuda l’usuari a fer-ho”; ha afegit Laviós.

Estes subvencions, procedents del programa EMPUJU 2022, finançat pel Marc Operatiu del Fons Social Europeu i el programa EXPLUS 2022, amb càrrec al Programa Operatiu Fons Social Europeu Plus, seran sol·licitades per l’Ajuntament d’Altea en uns dies al LABORA, que acaba de publicar ambdues convocatòries per a la concessió d’ajudes als ajuntaments per a la contractació de persones desocupades demandants d’ocupació.

Com a responsable municipal de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós anima a alteans i alteanes aturats que participin d’esta convocatòria, els passos a fer dels quals anirà fent públics l’Ajuntament als canals habituals d’informació, a més del link https://altea.portalemp.com/

Pin It on Pinterest