Select Page

El termini d’inscripció finalitza el pròxim 30 de juny

La Regidoria d’Educació ha organitzat un curs de cuina destinat a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 16 anys que tindrà lloc en la primera setmana de juliol (del 4 al 8 de juliol). Així ho ha donat a conéixer l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz.

L’activitat té un preu de 25 euros (20 euros per als empadronats en el municipi). La Setmana de Cuina es desenvoluparà a l’Aula Municipal de Cuina, situada en les instal·lacions de la Formació Permanent d’Adults, en horari de 10.00 a 11:30h. Cada dia s’elaborarà una recepta diferent.

Segons ha indicat l’edil, les inscripcions s’han de realitzar al mail auxeducacio@altea.es o acudint a la planta baixa de l’Ajuntament (en el departament d’Educació). El nombre de places és limitat i es seguirà l’ordre de sol·licitud.

Com a responsable d’àrea, De la Hoz ha animat als xiquets i xiquetes d’altea a participar en el curs, i ha finalitzat: “els alumnes aprendran a realitzar receptes típiques de l’estiu, amb productes de temporada”.

Pin It on Pinterest