Select Page

Des del departament es comunica que el nou termini d’inscripcions serà del 14 al 21 de juliol

La regidora d’Educació, Xelo González, ha anunciat que el departament ha tornat a obrir el període d’inscripcions per a l’Escola d’Estiu des del passat 14 de juliol fins al 21 de juliol. Aquest servei, que continuarà desenvolupant-se, en els mesos de juliol i agost, ajuda a les famílies amb la conciliació laboral durant el període de vacances escolars.

L’Escola d’Estiu va destinada a xiquets i xiquetes nascuts en 2020 fins als 12 anys. L’horari de les activitats és de 9h a 14h. L’Escola es desenvolupa en el CEIP Blanquinal i en el CEIP Altea la Vella.

El preu d’inscripció és de 150€ per mes complet, 80€ per quinzena i els germans tindran un 10% de descompte.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 21 de juliol a través d’un formulari en línia al qual es pot accedir mitjançant el codi QR del cartell (https://bit.ly/escolaestiualtea), presencialment en el Departament d’Educació de l’Ajuntament Altea o per WhatsApp 664 735 536. Més informació al 965 84 13 00 o en el mateix Departament d’Educació.

La regidora ha afirmat que “esperem que aquest servei ajude a les famílies a la conciliació laboral i per això, obrim un nou termini d’inscripció perquè les famílies que estiguen interessades tinguen la possibilitat d’accedir una altra vegada a aquest servei municipal”.

Pin It on Pinterest