Select Page

El període d’inscripció finalitzarà el pròxim 15 de juny

El regidor d’Educació, Miguel de la Hoz Sellés, ha anunciat una nova edició de l’Escola d’Estiu com a espai lúdic i educatiu.  Un servei que ajuda a les famílies amb la conciliació laboral durant el període de vacances escolars. L’activitat donarà inici el dilluns 26 de juny i es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost.

L’escola d’estiu va destinada a xiquets i xiquetes nascuts al 2020 fins als 12 anys. L’horari de les activitats es de 9h a 14h y tindrà serveis opcionals com: Aula matinera i menjador escolar. El preu d’inscripció es de 150€ per mes complet, 80€ per quinzena i els germans tindran un 10% de descompte. Els serveis d’escola matinera i de menjador tindran el seu cost addicional.

Del 26 al 30 de juny l’Escola Estiu es desenvoluparà a l’Escola Adults i a partir del 1 de juliol fins el 31 d’agost en el CEIP Blanquinal i en el CEIP Altea la Vella.

Les inscripcions es poden realitzar fins el 15 de juny a través d’un formulari online al qual es pot accedir mitjançant el codi QR del cartell (https://bit.ly/escolaestiualtea),  presencialment al Departament Educació de l’Ajuntament Altea o per WhatsApp 664 735 536. Més informació al 965 84 13 00 o al mateix departament d’educació.

“Esperem que aquest servei ajude a les famílies a la conciliació laboral durant aquest període de vacances escolars i que els xiquets i xiquetes que assistisquen s’ho passen bé i gaudisquen d’una escola diferent”. Ha conclòs Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest