Select Page

La regidoria d’Educació ha anunciat una nova edició de l’Escola d’Estiu. Un servei que ajuda a les famílies amb la conciliació laboral durant el període de vacances escolars. L’activitat donarà inici el pròxim 1 de juliol i acabarà el 31 d’agost. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea Vicenta Pérez.

L’escola d’estiu va destinada a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. L’horari és de 9 h a 14 h, amb l’opció d’entrar a les 10 h i eixir a les 13 h. A més, també estarà disponible el servei d’aula matinal de 8 h a 9 h i menjador. El preu d’inscripció és de 130 € per mes complet i 70 € per quinzena.

Maria Morales, com a representant de Projectes Educatius Altea, ha insistit que l’Escola d’Estiu és un espai lúdic i educatiu. “Farem esports, manualitats, piscina, jocs d’aigua, entre altres, perquè els més menuts gaudisquen”.

La regidora confirma que es complirà en tot moment amb totes les mesures que corresponga contra la COVID-19. “Estarem atents per a adaptar-nos segons ens informe Salut Pública”, afig.

Les inscripcions es poden realitzar al telèfon 604 40 02 13 o mitjançant un formulari online al qual es pot accedir mitjançant el codi QR del cartell.

Pin It on Pinterest