Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha incorporat aquesta setmana a la seua plantilla nous treballadors. Es tracta de dos auxiliars administratius, una tècnica de normalització lingüística i una locutora de ràdio per a Ràdio Altea.

Els auxiliars administratius van prendre possessió el divendres com a funcionaris després de superar el concurs – oposició convocada en 2020 i que va ser posposat per la pandèmia de la covid-19. Aquests nous treballadors realitzaran les seues funcions en diferents àrees del Consistori.

A més, s’ha incorporat com a funcionària interina una tècnica de normalització lingüística que treballarà amb tots els departaments de l’Ajuntament per a vetlar pel correcte ús del valencià i realitzar funcions de traducció i revisió de textos.

Finalment, s’ha contractat una locutora per a Ràdio Altea de la borsa de treball que va ser convocada fa unes setmanes.

“Aquestes noves incorporacions a la plantilla de l’Ajuntament contribueix a una millora en la gestió del mateix i a l’atenció ciutadana. En el cas dels auxiliars administratius era una oposició que teníem pendent de completar, ja que per la pandèmia es va haver d’ajornar, però ja podem comptar amb aquests nous funcionaris”, ha comentat Rafael Ramón Mompó, regidor de Recursos Humans.

Pin It on Pinterest