Select Page

L’activitat es va celebrar des del 5 a l’11 de juliol a l’Aula Municipal de Cuina

Més de 40 xiquets i xiquetes han participat en el curs “Mini Xefs” destinats joves d’entre 7 i 16 anys. El taller culinari va tindre lloc a la “Aula de Cuina”. Una activitat organitzada per la Regidoria d’Educació, regida per Xelo González, en la qual cada dia de la setmana es va cuinar una recepta diferent.

Segons ha indicat l’edil, donada l’alta demanda el curs en aquesta edició disposava d’un segon torn. La Regidoria d’Educació va preparar un acte clausura, del qual, Xelo González va repartir diplomes als participants del curs de “Mini Xefs”, a més, d’altres cursos de cuina infantil que acull l’Aula de Cuina durant l’any.

Els assistents i assistentes han aprés a elaborar una recepta cada dia i algunes elaboracions que s’han dut a terme han sigut pizza capritxosa; orxata i llimonada; fideuà; arròs amb pollastre i galetes Kinder.

Xelo González finalitzava: “aprendre a cuinar és una part important de l’aprenentatge, ja que és molt útil per a l’autonomia de les persones. Per tant, des de la regidoria treballaren per fer més cursos de cuina per a xiquets i xiquetes”.

Pin It on Pinterest