Select Page

Les visites guiades fan ús de radioguia per millorar l’audició

Com cada època estival, la Tourist Info amplia l’atenció als que ens visiten instal·lant un Punt Info a la Plaça de l’Església; a la mateixa Mostra d’Artesania. Així ho ha informat l’edil de Turisme, Xelo González, que ha revelat que al juny l’ocupació a Altea ha rondat el 78%.

Segons les dades aportades per l’edil, este Punt Info estarà present a la Mostra fins al mes de setembre; en horari de 18:30 a 21:30h diàriament. En el cas de l’Oficina de Turisme, situada al carrer Sant Pere 14, obri de dilluns a dissabte en horari ininterromput de 10.00 a 18.00 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 h.

I pel que fa a les activitats més demandades pels turistes, es troben les visites guiades, sent la primera de l’estiu la del cap de setmana passat en què van participar 24 persones. Unes visites guiades que han començat a utilitzar radioguia per millorar la qualitat d’audició dels assistents. Ha assenyalat la responsable municipal de Turisme. En paraules de Xelo González, “les visites guiades es fan des d´ara amb radioguia per facilitar l´accessibilitat a les explicacions del guia a les persones que tinguen dificultats auditives perquè el turisme ha de ser per a tots i totes”.

Estes visites guiades gratuïtes començaven l’1 de juliol, conclouran el 2 de setembre i tenen per objecte donar a conèixer el patrimoni alteà.

Les visites es fan en castellà, valencià, francès i anglès i el seu aforament màxim és de 25 persones.

El programa de les visites “Coneix Altea” tindrà lloc els divendres 14, 21 i 28; i els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 19.30h. Al mes d’agost, les visites es desenvolupen els divendres 4, 11, 18 i 25. I els dissabtes 5, 19 i 26. Al mes de setembre, hi haurà dos visites guiades, divendres 1 i dissabte 2.

L’assistència a les visites guiades és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Esta s’ha de materialitzar a touristinfo@altea.es  o telefonant al telèfon 965 84 41 14 o de forma presencial a la pròpia oficina de Turisme.

Les visites guiades són un recurs turístic d’èxit que permet que el visitant o turista conega la història, el patrimoni o la cultura d’Altea mitjançant un recorregut pels diferents paratges o llocs més emblemàtics del municipi i les explicacions de les persones que les condueixen”; conclou la responsable municipal de Turisme, que convida a la participació.

Pin It on Pinterest