Select Page

Els turistes que visiten Altea disposaran d’informació sobre el municipi a la mateixa plaça de l’Església Verge del Consol, ubicada al centre del nucli històric; segons ha informat l´edil de Turisme, Xelo González.

“Un any més, des de l’àrea de Turisme, s’ha decidit col·locar un punt d’informació turística a la zona més visitada del municipi. La plaça de l’Església, on estos dies també es pot gaudir de la Mostra d’Atesania”; ha comentat l´edil d´àrea.

Com ha assenyalat González, l’horari d’este punt d’informació turística serà de 12.00 a 14.00h i de 17.00 a 21.00h de dimecres a diumenge.

Així mateix, la Tourist Info d’Altea, ubicada al carrer Sant Pere 14, manté durant la Setmana Santa el seu horari habitual; de dilluns a dissabte de 10:00 a 17:30 hores ininterrompudament i els diumenges de 10 a 14:00 h.

A ambdós llocs d’informació turística els usuaris podran trobar aquella informació local que siga del seu interès, així com de les activitats programades des del Consistori per a estes dates; sent un exemple d’elles les visites guiades gratuïtes sent l’únic requisit de per participar-hi inscriure’s prèviament a la Tourist Info, a través del mail touristinfo@altea.es  o telefonant al 96 584 41 14.

Calendari visites guiades

Dijous 14 d’abril: 17h. “Coneix Altea”. Punt de partida, Tourist Info.

Divendres 15 d’abril:

11:00h Gymkhana Bellaguarda. Punt de sortida, Tourist Info.

17:00h “Coneix Altea”. Punt de partida, Tourist Info.

Dissabte 16 d’abril:

11H “Gymkhana Camí Reial”. Punt de partida a Parking del Río Algar.

17:00h Coneix Altea. Punt de sortida, Tourist Info.

Diumenge 17 d’abril: 12h Coneix Altea. Punt de partida, Punt Info de la Plaça de l’Església Verge del Consol.

Pin It on Pinterest