Select Page

El regidor d’Escena Urbana i responsable municipal de l’Empresa Pública, Diego Zaragozí ha informat de l’actuació que l’Ajuntament està duent a terme al Poble Antic d’Altea, a través de La Pública, per a la millora de les voreres. Una actuació que en estos moments afecta al C/ Alcoi, des de la rotonda de l’Avda. Benidorm, “Costera del Gallo”, fins al CEIP Les Rotes, davant de Palau Altea.

Com ha recordat l’edil, “esta vorera es trobava força deteriorada pel creixement de les arrels dels arbres existents i també pel pas de vehicles a les entrades dels aparcaments. Fins i tot estava perillosa per als vianants”.

Segons els detalls aportats pel responsable d’Escena Urbana, “el que es fa és una reparació total. Es treuen les rajoles i se’n posen de noves i els accessos als aparcaments es fan de llamborda perquè és molt més resistent al pas dels vehicles”.

“És una reparació que era necessària, que teníem pendent i al final ha pogut assumir La Pública directament”, ha assenyalat Diego Zaragozí, que ha avançat que “esta obra tindrà continuïtat amb la millora de l’accés a Palau, la zona d’escales que es troba enfonsada”. Obra que també és important i de la qual ja es té projecte.

Finalment, l´edil ha demanat disculpes als veïns i usuaris de la zona per les molèsties que les obres els puguen estar ocasionant. “A vegades cal patir inconvenients durant uns dies per poder gaudir després d’una millora que ens facilite la vida diària i este és un dels casos”. Ha apuntat Diego Zaragozí.

 

 

Pin It on Pinterest