Select Page

L’activitat tindrà lloc el pròxim 22 de juny

L’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx han organitzat un taller sobre com convertir una idea en un projecte de negoci d’èxit. “Converteix la teua idea en un projecte” es realitzarà el pròxim 22 de juny a les 9.30 hores, a la Casa de la Cultura.

La jornada te com a objecte oferir als assistents eines perquè desenvolupen les seues idees de negoci i les transformen en projectes sòlids. La inscripció és gratuïta prèvia inscripció en https://emprendeumh.es/eventos/jornada-convierte-tu-idea-en-proyecto

La sessió està emmarcada en el programa Altea Emprén. Durant el taller, els tècnics de l’Àrea d’Emprenedoria del PCUMH Begoña Galiana, Carlos Fabra i Alejandro Linde explicaran claus i eines per a dissenyar un model de negoci d’èxit Per a això, analitzaran elements com el full de ruta, el client i el mercat; la proposta de valor, la competència o la monetització, entre altres. D’aquesta manera, els emprenedors podran extrapolar i aplicar aquests coneixements en els seus respectius projectes o idees de negoci.

Pin It on Pinterest