Select Page

Centenars de persones procedents d’Altea i les localitats veïnes han gaudit, este cap de setmana, de la sisena edició de La Nit de l’Art. Un projecte de la regidoria de Cultura que any rere any va captant l’interès del públic. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, Aurora Serrat, que ha fet un balanç molt positiu de la present edició.

Concerts, tallers per als més petits, performances, instal·lacions i exposicions per a tots els públics s’han donat cita a Altea des de dijous passat, 1 de juny, fins diumenge dia 3. Activitats entre les quals ha destacat l’ampliació de les rutes guiades pels tallers d’artistes, els quals s’han inscrit per participar en esta iniciativa.

La Nit de l’Art es converteix, per tant, en una de les grans apostes culturals de l’Ajuntament d’Altea.

En paraules de la regidora de Cultura, “estem molt satisfets, ja que hem comprovat que és un projecte molt consolidat. Hi ha hagut un increment en la participació en les activitats, tant a les rutes guiades com als tallers infantils i les activitats que transcorren pel poble antic”. “Seguirem treballant en una nova edició”. Ha conclòs Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest