Select Page

Altea ha acollit des del passat dijous fins dissabte la V edició de la Nit de l’Art. Un projecte de la Regidoria de Cultura que cada any atrau un major nombre de públic amb una programació creixent que enguany ha arribat a les 18 activitats programades.

Concerts, activitats artístiques per a xiquets i xiquetes, exposicions, visites guiades, performances, vídeo creacions i instal·lacions són algunes de les activitats de les quals el públic de la Nit ha pogut gaudir al llarg de tres dies als carrers d’Altea.

Els carrers del Poble Antic eren una festa d’art, la gent anava de plaça en plaça gaudint de les distintes propostes artístiques. Aurora Serrat, regidora de Cultura, després de la pandèmia i de fer una Nit de l’Art al 2021 diferent: “hem aconseguit tornar a l’essència de la “Nit”, on els carrers s’omplin d’art, a més a més, les visites a tallers i galeries son sempre enriquidores i tot sumat amb la gran acollida d’en guany per part del públic podem dir que hem superat les expectatives, de fet ja estem preparant l’edició de 2023”.

Aquest projecte que va començar l’any 2017 amb sis activitats ha anat guanyant entitat fins a convertir-se en una de les cites culturals més assentades i conegudes de la Marina Baixa. Cada vegada són més els artistes i de major qualitat els que volen formar part d’aquest festival i major el nombre de públic que ve a Altea a gaudir de la Nit de l’Art.

Pin It on Pinterest