Select Page

Després de la parada obligatòria a causa de la crisi de la COVID-19 en 2020, Altea acull la IV edició de La Nit de l’Art els dies 3, 4 i 5 de juny. Un festival de tres dies on el públic assistent gaudirà de conferències, visites guiades a tallers d’artistes, activitats familiars, exposicions d’art i un gran circuit artístic de performance, vídeocreació i instal·lació obert i gratuït.

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat, “La Nit de l’Art és un dels projectes més consolidats de l’estiu alteà”. Este any, per a adaptar-se a la situació sanitària, “el jurat ha hagut de tindre en compte les restriccions i la casuística dels projectes”.

Per altra banda, Isa Martinez, coordinadora de la Nit de l’Art, ha detallat el programa d’activitats i ha indicat que “hi participen 21 artistes i artesans d’Altea en la secció “Open Studios””. A més, “s’han presentat 22 projectes de performances, instal·lacions i videocreacions; dels quals el jurat ha hagut de seleccionar cinc”.

Serrat finalment ha agraït l’interés mostrat pels artistes i artesans i ha recordat que, “degut a les restriccions i mesures vigents, és necessària la inscripció a les rutes guiades i tallers mitjançant un correu a nitdelartaltea@gmail.com“.

Pin It on Pinterest