Select Page

Des del passat dijous i fins dissabte, més de tres-centes persones han assistit a les diferents activitats de la Nit de l’Art. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat; qui ha valorat de forma molt positiva la present edició.

“Han sigut tres dies de festival artístic en què el públic ha pogut gaudir d’una conferència; quatre rutes guiades a vint estudis d’artistes i artesans; dos tallers de dansa per a xiquets i les cinc propostes guanyadores de la convocatòria de projectes de performance, instal·lació i videocreació”. Ha apuntat la responsable municipal de Cultura.

Com ha indicat Serrat, “després d’un any sense poder celebrar el festival a causa de la crisi sanitària, la Nit de l’Art ha tornat este any amb molta força i es consolida ja com una de les principals propostes culturals d’Altea”.

En paraules de la comissària de la mostra, Isabel Martínez, “estem molt contents amb la fantàstica acollida que ha mostrat el públic d’Altea i voltants que han vingut a gaudir de la Nit de l’Art”.

Tant la comissària de la iniciativa, com l’edil de Cultura, han agraït a tots els tallers d’artistes que s’han sumat enguany a les rutes guiades i que amb el seu treball fan cada vegada més atractiu el festival”.

Aurora Serrat ha conclòs anunciant que “l’èxit que la Nit de l’Art va recollint any rere any ens porta a seguir treballant per oferir noves edicions”.

Pin It on Pinterest