Select Page

“El tabac trenca cors. Trieu salut, no tabac”.

Demà dimecres 31 de maig se celebra el Dia Mundial sense Tabac i des de la regidoria de Sanitat i l’Àrea de Salut de la Marina Baixa es convida la població a celebrar-ho i prendre consciència dels greus riscos que produeix a la salut el consum d’esta nociva substància.

Baix el lema “El tabac trenca cors. Trieu salut, no tabac”, el Centre de Salut d’Altea posa a disposició els seus recursos perquè la ciutadania abandone el consum del tabac, prevenint així malalties que afecten greument òrgans vitals com són el cor i els pulmons, entre d’altres.

Com a responsable municipal de Sanitat, José Luis León Gascón ha recordat que també l’Ajuntament, a través de la Unitat de Prevenció de Conductes Adictives, té programes als quals poden acudir les persones que vulguen deixar de fumar.

 

Pin It on Pinterest