Select Page

L’associació comarcal de lluita contra el càncer de mama i ginecològic, Anémona i la Corporació Municipal pengen, al balcó de l’Ajuntament, una pancarta commemorativa del Dia Mundial del Càncer de Mama, que se celebra demà 19 octubre.

A esta cita anual hi han acudit diverses de les integrants d’Anémona, entre elles la seua presidenta Maria Botella i la pràctica totalitat dels regidors que componen la Corporació Municipal, entre ells la responsable de Benestar i Sanitat, Anna Lanuza i l’Alcalde, Diego Zaragozí.

A més de la presència d´esta pancarta, a Altea, demà dijous Anémona posarà a disposició de la ciutadania d´Altea una taula informativa a la Plaça de l´Ajuntament, de 10:00 a 13:00h. “Tota persona que necessite informació o ajuda pot adreçar-se a esta taula informativa i també pot sol·licitar el contacte amb l’associació a través del departament de Benestar Social i l’associació es posarà a la vostra disposició”, explica Lina Borja, integrant alteana d’Anémona.

En nom de l’Ajuntament d’Altea, Lanuza agraeix a Anémona tota l’acció social que realitza a favor de la lluita contra el càncer de mama i ginecològic i de l’ajuda continuada que presta a les afectades i els familiars.

 

Pin It on Pinterest