Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria d’Educació, ha signat el conveni de col·laboració l’associació de pares i mares del transport escolar per a subvencionar el transport escolar en el municipi. El Consistori ha doblegat l’ajuda a aquesta entitat que rebrà 20.000 euros.

Amb aquest conveni l’Ajuntament contribueix a sufragar part de les despeses de desplaçament de l’alumnat alteà; una mesura molt necessària per a garantir l’accés a l’educació i ajudar a les famílies davant una despesa que cada any és més elevada. A més, s’ha acordat avançar el 70% de l’import del conveni perquè es puga fer front a qualsevol pagament.

“Continuem treballant perquè cap xiquet tinga problemes per a accedir a cap centre escolar de la localitat, a més de fomentar el transport públic. Un ajuda per a les famílies que necessiten desplaçar-se. Aquest augment de la subvenció busca reduir el cost del servei de transport electoral”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

Pin It on Pinterest