Select Page

El transport públic d’Altea amplia l’horari i les rutes durant els mesos d’estiu. Així ho ha donat a conèixer l’edil de trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz.

Segons els detalls aportats per l’edil, “la línia 027, el bus urbà que va des del carrer La Llum, a tocar del port, que feia 7 trajectes al dia, duplicarà els trajectes diaris, arribant fins als 14”. “I a més d’ampliar la seua freqüència al doble, dos amplien el recorregut i arribaran fins al carrer Chambel a Mascarat, al costat del Mas y Mas, per donar servei a esta zona els mesos d’estiu;” ha afegit De la Hoz.

Com indica el responsable municipal de la mobilitat al municipi, “esta ampliació de serveis s’ha pogut dur a terme gràcies a les converses amb el grup Avanza”. Un acord que l´edil considera necessari “si volem reduir el trànsit i tenir un transport més sostenible; a més que era una de les propostes de millora que ens havien sol·licitat des del grup Sicted”.

“És molt important ampliar esta connexió urbana dins el poble d’Altea amb l’Olla, el Cap Negret, Villa Gadea, Altea la Vella o el Mascarat. Gràcies a esta millora donem un millor servei tant a la nostra ciutadania com al turisme”. Ha matisat el regidor, que ha conclòs declarant que “ara tindrem un autobús que eixida amb freqüència d’una hora des de carrer de la Llum cap a Altea la Vella o Mascarat recorrent el poble i un altre que farà el mateix eixint des d’Altea la Vella o Mascarat, entre les 7:00 i les 20:00 de cada dia.”

Per a més informació de les rutes i horaris podeu consultar l’enllaç https://alicante.avanzagrupo.com/es/lineas-y-horarios/altea  i també els codis QR que hi ha a cada parada, que també indiquen el temps que falta perquè passe el següent bus.

 

Pin It on Pinterest