Select Page

El CP Les Rotes està d’aniversari i per celebrar els 40 anys des de la seua obertura ha organitzat una sèrie d’activitats, entre les quals hi ha la pintura d’un mural representatiu de l’activitat escolar del centre docent. Al matí d’e hui ha sigut descobert el mural i a la cita han estat convidades les autoritats municipals i hi han assistit l’Alcalde, Jaume Llinares; l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz, la regidora de Cultura, Aurora Serrat i l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

La directora del centre, Mabel Berenguer, ha sigut l’encarregada de conduir el senzill, però entranyable acte d’inauguració del Mural, realitzat per Paco Avendaño i Felipe Alvado, que ha explicat el contingut del mural i ha assenyalat que a l’acte també hi eren presents antics professors i directors del centre, membres de l’AMPA i antics alumnes, entre altres persones que no s’han volgut perdre l’aniversari; com ha estat Jaume Llinares, pare d´antiga alumna i president de l´AMPA.

Convidat l’alcalde a parlar, este explicava que Les Rotes sempre s’ha caracteritzat per seguir un model diferent d’ensenyament en què la participació i la implicació està molt present i ha relatat la seua experiència com a pare encarregat de les tasques de l’hort del centre on es mostrava als xiquets i xiquetes com cuidar-ho i collir hortalissa com per exemple tomàquets. “Han passat molts anys i veig que es fan moltes activitats més de les que es feien fa molts anys i espere que esta manera d’educar de què el col·legi Les Rotes sempre s’ha distingit continue”: ha apuntat Jaume Llinares.

Pin It on Pinterest