Select Page

Baix el lema “caminem junts contra el càncer de mama”, l’associació comarcal Anémona reprèn la tradicional caminada solidària que tindrà lloc el proper 15 de maig. Així ho han anunciat les representants de l’associació Paquita Benaloy, Maria Isabel Moltó i Yolanda Cebrián i l’edil alteà de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón.

Com ha recordat León Gascón, “en els dos darrers anys la pandèmia ha impedit la celebració dʻesta multitudinària caminada, però és el moment de tornar a celebrar esta marxa solidària que compta amb el suport dʻinstitucions i ciutadania”. L’edil ha animat alteans i alteanes a caminar amb Anémona el dia 15 de maig “en esta marxa tan especial que eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 09:00h i que tindrà un recorregut senzill destinat a tota la família i totes les edats”.

El recorregut de la caminada comprèn un tram de 6 quilòmetres que va des de l’Ajuntament fins a Villa Gadea, per la via verda, i tornada a l’Ajuntament, a la plaça del qual s’instal·larà una barra a càrrec de Cristians de la Muralla; els més xicotets podran participar als jocs infantils que Projectes Educatius està preparant per a ells i els assistents podran gaudir amb la Batukada Jambo i Sonats.

A més, com és habitual, qualsevol persona que vulga col·laborar amb esta lluita contra el càncer de mama i ginecològic podrà fer-ho adquirint la samarreta solidària, el preu de la qual és de 10€. Estes estan a la venda a diferents punts del municipi com són Vigela Estilistes; Tina Marques Peluqueria; Projectes Educatius; Gea Academy; Farmàcia Guillem; Farmàcia Lerma; Farmàcia Vicent; SMA; Bar La Soleada, a Altea la Vella; Jijonenca; Valenzuela Peluqueria; Fisio Dues; de la mà de qualsevol integrant de l’associació o el dia de la caminada a la mateixa Plaça de l’Ajuntament. Així ho ha explicat Yolanda Cebrián, coordinadora d’Anémona a Altea.

Per part seua, Paquita Benaloy, Vicepresidenta d’Anémina, ha mostrat agraïment cap a l’Ajuntament d’Altea per la seua implicació i ha convidat a la marxa. “Després de dos anys ja toca veure’ns les cares tots i començar a empènyer este projecte que beneficia tantes dones que dia a dia lluiten contra esta malaltia”; ha comentat Benaloy.

“Vull agrair als alteans i alteanes el seu suport perquè ens fan sentir com a casa”; ha conclòs la Vicepresidenta d’esta associació comarcal Anémona.

I seguint el torn d’agraïments, Maria Isabel Moltó ha donat les gràcies als col·laboradors amb la marxa indicant que “gràcies al seu esforç es pot fer esta marxa perquè sense ajuda no es podria”.

La marxa compta amb el patrocini de Borpe, Vins i licors; Fundació Caixaltea; Hotel Cap Negret; Tyosa, Obres i Serveis; González Llorens Hermanos, construccions i la col·laboració de Verdifrut; Dialprix, Fruites Linares; Alimentació MarCash; Subministraments i Millores Agrícoles i Fruteria Bandera; a més del de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; la Diputació de l’Alacant i l’Ajuntament d’Altea.

Com a coordinadora d’Anémona a Altea, Yolanda Cebrián ha recordat la presència de l’Associació als diferents municipis de la comarca com són Benidorm; Callosa d’Ensarrià, Polop, La Nucía i Altea. Concretament a Altea, Anémona duu a terme activitats i atén els interessats i interessades al Centre Social, en dilluns alterns, de 17:30 a 19:30. Així mateix, ha recordat el número de telèfon de l’associació que pot telefonar qualsevol persona interessada a conèixer Anémona i l’important treball de suport que realitza a les persones afectades a través de serveis com, per exemple, el de psicologia o fisioteràpia. El telèfon és el 695 587 554.

Finalment, el responsable municipal de Benestar Social i Sanitat ha desvetllat el hashtag, #lacupularosaxanemona2022 amb què es pot etiquetar l’esdeveniment a les xarxes socials amb l’objectiu de donar-li més visibilitat.

Pin It on Pinterest