Select Page

Totes dues entitats continuaran col·laborant en la lluita contra el càncer de mama

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea ha renovat el conveni de col·laboració amb l’associació comarcal contra el càncer de mama, Anémona. Un acord que enguany augmenta la seua quantia fins als 3.000 euros.

“Amb aquest conveni continuem col·laborant amb la important labor que realitza aquesta associació amb les afectades per aquesta malaltia i treballem en l’organització d’activitats com la marxa de fa unes setmanes” ha comentat, José Luis León Gascón regidor de Benestar Social

L’associació presta servei tots els dilluns a la vesprada en el CIM-CEAM on s’imparteixen tallers i es posa a disposició un servei de psicologia. “Estem molt contents de col·laborar amb l’Ajuntament, són molts anys de relació i apreciem molt el suport de tots els alteans i alteanes”, va comentar la presidenta d’ Anémona, María Botella en la signatura del conveni.

“Voldria agrair a Anémona la seua labor, són una associació molt activa que ha ajudat a moltes dones i famílies que han passat o estan passant per aquesta malaltia. Les atenen, aconsellen i acompanyen amb un tracte excel·lent. A més, de les campanyes que es realitzen de prevenció i conscienciació en les quals col·labora l’Ajuntament”, ha finalitzat León Gascón.

Pin It on Pinterest