Select Page

L’àrea renova el conveni anual de col·laboració amb l’entitat

El regidor en funcions de Benestar Social, José Luis León Gascón, i el president de Creu Roja Altea, Miguel Orozco, van signar el conveni nominatiu anual que enguany ascendeix a 49.500€, l’any anterior el conveni rondava els 24.000 euros.

Dins d’aquest conveni, té una partida destinada a Creu Roja les àrees d’Igualtat, Joventut, Ocupació i Medi Ambient per a l’organització de tallers, cursos, xarrades d’orientació laboral entre altres labors més per part de l’ONG.

“Agraïsc tots els anys de col·laboració amb Creu Roja, són més de 20 anys col·laborant amb aquesta entitat, per tant, es mereix esta pujada de la seua línia nominativa. Agraïsc també la labor del seu actual president, Miguel Orozco, per la seua notable involucració”, comentava León Gascón.

D’altra banda, Miguel Orozco deixa el càrrec de president aquesta setmana, ja que s’ha acabat el seu cicle i ha de deixar relleu en l’ONG alteana.

Des del departament de Serveis Socials, es donarà en les pròximes setmanes un vehicle per a Creu Roja Altea per a facilitar la feina d’ajuda i transport en la localitat.

Pin It on Pinterest