Select Page

Aquesta jornada s’emmarca dins d’Altea Emprén

El Palau Altea acollirà el pròxim 5 maig ‘Crea i Emprén en Taronja: El món de l’art digital i NFTs’, una trobada amb xarrades, exposicions i taules redones sobre l’art digital, les NFTs i el cripto art. Activitat que s’emmarca dins del programa Altea Emprén impulsat pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx i l’Ajuntament d’Altea, a través de les seues regidories de Cultura i Foment de l’Ocupació.

Aquesta jornada, que començarà a les 9.30 hores, té com a objectiu promoure l’art, la cultura la creativitat i aquelles activitats que s’emmarquen en el sector de la indústria taronja, i així promocionar i potenciar el municipi d’Altea, el seu entorn, la facultat de Belles Arts i el programa AE. A més d’impulsar l’esperit emprenedor.

La jornada començarà amb una benvinguda i presentació dels premis de la 5a edició Altea Emprén i seguirà, amb una taula redona i conferència ‘Cripto art i Art NFT: Preguntes Freqüents’. Després d’ella, hi haurà una mostra d’animació, videoart i performances. Després d’un descans, hi haurà altres taules redones: ‘Experiència emprenedora. Com vaig arribar al Cripto art i NFTs’ i ‘El nou renaixement de l’art: NFTs, Brand3 i Comunitats’.

A més, hi haurà una exposició d’escultures a càrrec de l’associació d’estudiants “ARTEUNO” de la Facultat de Belles arts de la UMH i es podrà jugar amb màquines arcade de manera gratuïta.

L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció en https://alteanaranja.es/. L’horari serà de 9.30 hores i les 14.00 hores i la programació completa es vaig poder consultar en la mateixa web.

Pin It on Pinterest