Select Page

La Conselleria d’Hisenda organitza aquest taller amb la col·laboració de la Regidoria d’Hisenda

El CEAM d’Altea acollirà el pròxim 31 de maig un curs de tecnologia i banca digital per a persones majors. Una iniciativa de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altea amb l’objectiu de facilitar l’accés de les persones majors a la comunicació electrònica amb l’administració o entitats bancàries.

El curs està destinat a persones de més de 65 anys i proporcionarà formació sobre els beneficis de la relació amb l’administració publica i el banc a través dels telèfons mòbils, així com de les precaucions necessàries per a fer-ho d’una forma segura.

El taller serà de 16.30 a 19.30 hores i començarà amb una benvinguda i consells per a ser un “iaio connectat”. Després d’ells, hi haurà un berenar i una segona part en la qual es tractarà la banca electrònica i la signatura digital. Es finalitzarà amb la resolució de dubtes. La inscripció es realitzarà per telèfon en el 627445411.

“La signatura electrònica i l’aprendre a relacionar-se de manera digital amb administració i entitats com són els bancs és molt important i senzill, perquè es pot fer amb tan sols un mòbil. Convide a totes les persones majors d’Altea a que assistisquen a aquest taller, per a conéixer els beneficis de l’administració electrònica, consultar dubtes o temors”, ha comentat la regidora d’Hisenda, Xelo González.

Pin It on Pinterest