Select Page

Aquest esdeveniment va reunir amants de l’art i artistes dins del programa Altea Emprén

El Palau Altea va ser seu de l’art digital, el NFTs i el cripto art aquest cap de setmana amb la celebració de ‘Crea i Emprén en Taronja: El món de l’art digital i NFTs’ un esdeveniment que s’emmarca dins del programa Altea Emprén impulsat pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx i l’Ajuntament d’Altea, a través de les seues regidories de Cultura i Foment de l’Ocupació.

Maria. A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, va donar la benvinguda a tots els assistents a l’esdeveniment i va recordar la importància d’Altea Emprén “un programa molt consolidat que enguany celebra la seua cinquena edició. Altea Emprén ha comptat des de la seua primera edició amb 123 projectes inscrits, dels quals 39 eren empreses i 84 iniciatives emprenedores”, va recalcar.

Artistes, creadors i amants de l’art es van reunir durant tot el matí per a gaudir de xarrades, exposicions i taules redones sobre l’art digital, les NFTs i el cripto art. Un esdeveniment que va servir per a promoure l’art, la cultura la creativitat i aquelles activitats que s’emmarquen en el sector de la indústria taronja, i així promocionar i potenciar el municipi d’Altea i impulsar l’esperit emprenedor dins d’aquest sector.

“Altea va ser epicentre d’aquest sector, on vam poder veure les noves tendències i projectes que estem segurs seran un èxit. Una oportunitat per a aprendre, per a reunir-se els diferents artistes i creadors, i d’explorar noves possibilitats”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest