Select Page

La nova activitat lúdic esportiva per a tota la família, Anfangá Race, ha canviat la seua data de celebració. Així ho ha indicat el regidor d’Esports, Pere Barber: “per motius d’organització i per a la no coincidència amb altres esdeveniments, s’ha decidit traslladar al 18 de juny”,

Aquest projecte esportiu i divertit per a tota la família amb activitats extremes trindrà lloc el 18 de juny, al mateix lloc, el Poliesportiu d’Altea la Vella. L’ activitat està dissenyada per a xiquets d’entre 4 i 12 anys i consta d’una carrera d’obstacles molt divertida, en la qual caldrà fer diferents proves. Els xicotets podran fer-la amb els seus pares o monitors. Prèviament es farà un calfament i s’explicaran les proves. En finalitzar hi haurà obsequis per als assistents.

L’horari de la jornada serà de 10.00 a 18.00 hores i la carrera tindrà una passada cada 30 minuts. El preu per a participar és de 18 euros; 15 euros per als membres dels diferents clubs esportius. La inscripció es pot realitzar en Projectes Educatius o en la Regidoria d’Esports.

Pin It on Pinterest