Select Page

Serà el 30 d’abril de 10 a 18 hores en el Poliesportiu d’Altea la Vella

El regidor d’Esports d’Altea, Pere Barber, ha presentat aquest matí una nova activitat lúdic esportiva per a tota la família. Anfangá Race se celebrarà el diumenge 30 d’abril en el Poliesportiu d’Altea la Vella.

Tal com ha comentat l’edil, és un ” projecte esportiu i divertit per a tota la família amb activitats extremes, que busca passar una jornada divertida i diferent. Anime a tots a apuntar-se i gaudir de les diferents proves que des de Projectes Educatius han organitzat”, ha conclòs Barber.

Aquesta activitat està dissenyada per a xiquets d’entre 4 i 12 anys i consta d’una carrera d’obstacles molt divertida, en la qual caldrà fer diferents proves. Els xicotets podran fer-la amb els seus pares o monitors. Prèviament es farà un calfament i s’explicaran les proves. En finalitzar hi haurà obsequis per als assistents.

L’horari de la jornada serà de 10.00 a 18.00 hores i la carrera tindrà una passada cada 30 minuts. El preu per a participar és de 18 euros; 15 euros per als membres dels diferents clubs esportius. La inscripció es pot realitzar en Projectes Educatius o en la Regidoria d’Esports.

“Volem que sobretot els més xicotets, però tota la família, gaudi d’una jornada divertida i fer-la el més amena possible, per això a més de la carrera tindrem activitats, calfament i altres sorpreses”, han comentat Toni Morales i María Morales de Projectes Educatius.

Pin It on Pinterest