Select Page

El proper dissabte 22 d’abril tindrà lloc l’edició de primavera del Mercat del Convent. Una iniciativa organitzada per les regidories de Cultura, Comerç i Medi Ambient en col·laboració amb l’associació Agrollotja.

Com recorden des de l’organització, l’Ajuntament i Agrollotja signaven fa uns mesos un conveni de col·laboració amb el propòsit de donar continuïtat a l’esdeveniment i que el Mercat del Convent se celebre una vegada a cada estació de l’any. I ara és el moment de presentar l’edició de primavera que arriba amb la finalitat principal de fer conèixer a productors i consumidors el producte de Km 0 i autoconsum.

Com a responsables de l’esdeveniment, els regidors de Comerç i Medi Ambient, Miguel de la Hoz i Jose Orozco, respectivament, i la regidora de Cultura Aurora Serrat, ressalten l’èxit de les tres convocatòries anteriors i animen la població a visitar este mercat de productes tradicionals i artesania, alhora que gaudir de les diferents activitats que proposa com les xerrades, demostracions, tallers i degustacions.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a Agrollotja el treball i l’esforç que fa perquè edició rere edició el Mercat del Convent siga un autèntic èxit.

Programa d’activitats

9:30h obertura del mercat.

10:00h actuació de la xirimita i tabalet Pomero.

10:00 a 14:00h mostra de Boixets

11:00 a 14:00h taller i mostra de ceràmica a càrrec de Simone Pastafari.

11:30h Xerrada, “Llaut i barco del Mediterrani” a càrrec de Cristian A. Crespo, Miguel Díez i Javier Llorca. Exposició fotogràfica a Espai Caixaltea.

13:30h II Concurs d’All i oli amb morter

16:00h Xerrada “El nispro: propietats nutricionals” i degustació de diferents varietats, a càrrec d’Ana Zaragoza, nutricionista i professora de la UA. Degustació de sorbet de nispro realitzat per Mª Ángeles Ciudad, xef i Màster en Arrossos Alta Cuina per la UA a Espai Caixaltea.

18:00h concert a càrrec de Jazz Trio amb Pepe Zaragoza, Isaac Martín i Andrés Lizón.

20:00h Tancament del Mercat

També hi haurà un taller de joieria a càrrec de Magmàtica Joies, que tindrà un lloc al mercat.

Ajuntament i Agrollotja conviden alteans, alteanes, visitants i residents a la comarca a visitar l’edició de primavera d’esta iniciativa d’èxit del Mercat del Convent.

Pin It on Pinterest